Vreme čitanja: oko 3 min.

Samsung The Frame 2024: Spoj umetnosti i tehnologije

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Zamislite uređaj koji je jednako umetnički lep kao i funkcionalan, kombinujući najnoviju tehnologiju sa elegancijom savremenog dizajna. Samsung The Frame TV 2024 je idealan izbor za one koji žele spojiti funkcionalnost i estetiku u svom domu

  • 0
Samsung Foto: Promo/ Samsung

Takođe, Samsung je predstavio i The Frame Music, koji je više od običnog zvučnika, to je prava umetnička instalacija. Njegov dizajn podseća na elegantan okvir umetničke slike, što omogućava da se savršeno uklopi u bilo koji enterijer.

Dizajn kao umetničko delo

The Frame TV je dizajniran da izgleda kao umetnička slika kada je isključen, zahvaljujući Art Mode funkciji. U ovom režimu, ekran prikazuje umetnička dela koja možete birati iz Samsungove Art Store prodavnice ili dodati sopstvene fotografije.

The Frame TV dolazi sa mogućnošću promene okvira, tako da možete prilagoditi izgled televizora vašem enterijeru. Dostupni su različiti stilovi i boje koje se lako menjaju, dajući vam slobodu da televizor uvek bude usklađen sa dekorom vašeg doma​.

Sa širokim spektrom boja i Quantum Dot tehnologijom, The Frame TV pruža živopisne i realistično prikazane HDR boje. To ga čini odličnim za gledanje filmova i igranje video igara, pogotovo sa podrškom za 4K. The Frame TV ima HDMI 2.1 portove, što omogućava brzu i pouzdanu vezu sa modernim konzolama i drugim uređajima. Takođe, ima vrlo nizak input lag i brz odziv, što je idealno za gejmere​.

Samsung Foto: Promo/ Samsung

Majstor transformacije

Zahvaljujući anti-refleksnom ekranu i mat završnici, The Frame TV minimizuje odsjaj i pruža odličan prikaz čak i u svetlim prostorijama. Ovo poboljšava gledanje u dnevnim uslovima i dodatno doprinosi njegovom elegantnom izgledu​.

Svi ovi detalji čine Samsung The Frame TV 2024 idealnim izborom za svakoga ko želi vrhunski televizor koji se besprekorno uklapa u kućnu estetiku, pružajući pri tome visoke performanse u svim aspektima multimedijalnog uživanja. Više informacija o ovom modelu možete pronaći na linku.

Izvanredan zvuk za svaku priliku

Osim što izgleda fenomenalno, The Frame Music donosi vrhunski zvuk. Napredna Samsung tehnologija obezbeđuje kristalno čist zvuk sa bogatim basovima i preciznim visokim tonovima. Bez obzira da li slušate klasičnu muziku, najnovije hitove ili gledate omiljene filmove, ovaj uređaj će vam pružiti impresivno audio iskustvo.

Novi zvučnik Music Frame, spaja kvalitetan zvuk i umetnički dizajn. Omogućava prikaz fotografije ili replike umetničkog dela, poput klasičnog okvira sa passe-partout ivicom, i istovremeno pruža bežični zvučni doživljaj, povezujući se sa TV prijemnikom i soundbarom, preko Q-Symphony sistema. Ova integracija omogućava sinhronizovan zvuk iz više izvora, obuhvatajući prostor i stvarajući potpuniji i bogatiji audio doživljaj. Pored toga, Music Frame dolazi sa naprednom audio tehnologijom kao što je Q-Symphony, koja omogućava sinhronizaciju zvuka između različitih uređaja za optimalan audio doživljaj.

Samsung Foto: Promo/ Samsung

Jednostavna Integracija u vaš dom

Novi Music Frame koji kombinuje zvuk sa umetničkim dizajnom kom je The Frame TV poslužio kao inspiracija. Ovaj raznovrstan uređaj omogućava korisnicima da prikazuju privatne slike ili umetnička dela dok uživaju u bežičnom audio doživljaju sa pametnim funkcijama. Bilo da se koristi kao samostalan uređaj ili je uparen sa televizorom i saundbarom, Music Frame obećava unapređen zvučni doživljaj koji upotpunjava svaki prostor.

Za više informacija o ovom revolucionarnom proizvodu, posetite link.

Samsung Foto: Promo/ Samsung

Nova era Samsung AI TV je stigla

Sada možete uživati u WOW efektu. Svi 2024 Neo QLED 8K, Neo QLED, OLED televizori te soundbar i Music Frame zvučnici dostupni su na našem tržištu u redovnoj prodaji od 15. maja. Za više informacija posetite web stranicu Samsung.

Kupovinom Neo QLED, Neo QLED 8K, OLED, QLED i The Frame televizora iz 2023. i 2024. godine ostvarujete pravo na 2 godine redovne garancije te 3 godine dodatne zaštite. Za ostvarivanje dodatne zaštite potrebno je da se registrujete na linku. Promocija traje do 14.7.2024. godine.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA