Witcher serijal daleko je od završenog! Spremite se za - Thronebreaker: The Witcher Tales

Tim zaslužan za epsku Witcher trilogiju spremio je za horde fanova sasvim novu priču o brutalnom, fantastičnom svetu legendarnog "Belog Vuka", Geralta od Rivije!

  • 2

"Svet je na ivici haosa dok tenzije rastu, Nilfgaardian carstvo gladno moći i ponosite Severne Regije su na ivici krvavog rata! Suočena sa neizbežnom invazijom, Meve - ratom prekaljena kraljica Lirije i Rivije - još jednom je primorana da isuče mač iz korica i zakorača mračnim putem uništenja i osvete."

Najnovija igra CD Projekt RED tima, s obzirom da izlazi na tržište već sutra, "letela" je sve ovo vreme poprilično ispod radara. Iako nije poput Witcher 3: The Wild Hunt vizuelno remek delo, Thronebreaker: The Witcher Tales svakako prija oku, i obećava svu zabavu i avanture na koje smo navikli i zavoleli iz prethodnih igrica, samo što ovoga puta borbe mačem i kandžom u jezivim katakombama i prastarim močvarama će biti vođene na drugom polju, i to špilom Gwent karata!

Printskrin: YouTube/The Witcher

Geralt od Rivije koji je na zasluženom odmoru, ovoga puta neće biti glavni protagonista igre, već će fokus Thronebreaker: The Witcher Tales biti na kraljici Lirije i Rivije. Horde Nilfgaardian carstva spremne su za invaziju, i na kraljici Meve je da ujedini vojske Severnih regija i Mahakam patuljaka pod jednom zastavom i zaustavi mrskog okupatora. Ali Meve je daleko od arogantne aristokratije naviknute da sve bude po njenom, već neustrašiva ratnica kojoj mač i komanda na bojnom polju nisu strani, vođa koji će rado, rame uz rame sa svojom vojskom, uprljati ruke krvlju svojih neprijatelja.

Interesantna mešavina izometrijskog RPG'a, i fanovima Witcher serijala poznate Gwent igre u sebi sadži potencijal za čak 20 jedinstvenih završetaka priče, sve u zavisnosti u kom smeru igru vodite, a CD Projekt RED kao i uvek obećava sjajnu zabavu od 30 sati single-player kampanje.

Thronebreaker: The Witcher Tales od sutra, 23 Oktobra postaje dostupan za PC ekskluzivno na GOG.com (ne gubite vreme tražeći igru na Steam, neće je biti), dok će vlasnici PS4 i Xbox One konzola morati da se strpe do 4og Decembra kako bi preuzeli najnoviji naslov neverovatnog Witcher serijala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA