Od danas samo na Telegrafu: Igrajte sjajne igrice u vreme izolacije - potpuno besplatno!

Poslednjih dana se na internetu pojavilo dosta besplatnih sadržaja, a ni Telegraf.rs ne zaostaje za tim trendom

  • 2

Proleće tak što je stiglo, a mi smo prinuđeni da većinu vremena provodimo u zatvorenom. A kada nas je već zadesila takva situacija, normalo je da svi razmišljamo o tome kako da utrošimo toliko vreme u četiri zida.

Vratićemo se nepročitanim knjigama, neodgledanim filmovima i serijama, pa onima pročitanim i odgledanim, koje vredi pročitati i pogledati ponovo.

Naravno, pošto smo sve više upućeni na korišćenje kompjutera i interneta, poslednjih nekoliko dana se na internetu pojavilo dosta besplatnih sadržaja, kako stranih tako i domaćih.

A tu je, naravno i Telegraf.rs!

Osim što vas svakoga dana radovno obaveštavamo o svim najvažnijim događajima i vestima u vezi sa pandemijom korona virusa, prenosimo savete eminentnih stručnjaka i trudimo sa da vam ostalim zanimljivim i zabavnim sadržajima vreme provedeno u četiri zida učinimo podnošljivijim, od danas vam nudimo još jednu besplatnu "zanimaciju za izolaciju".

Portal Telegraf.rs svojim čitaocima od danas omogućava potpuno besplatno igranje sjajnih igrica, koje možete naći na adresi Telegraf.rs/igre.

Kultne igrice Minesweeper, Majhjong, Sudoku i brojne druge podeljene su u šest tematskih kategorija (Adventure, Arcade, Classics, Puzzles, Sports, Board) i besplatno dostupne i preko menija Rubrike u zaglavlju našag sajta.

Telegraf Igre Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA