Assassin’s Creed ide na sever: Stižu vikinzi iz Valhale

Iako zvanično ime igre nije otkriveno, okoreli fanovi su uspeli da do njega dođu...

  • 0

Posle brojnih putovanja kroz istoriju drevnih gradova Jerusalima i Damaska, antičke Grčke, renesansne Venecije i Rima, viktorijanskog Londona i kolonijalne Amerike... novi izazovi vode čuveno društvo ubica iz senki na ledeni sever.

Novi nastavak igre Assassin’s Creed za okvir svoje priče ima nordijsku istoriju i vikinge. To se danas moglo zaključiti na osnovu neobičnog "tizera" koji je izdavač igre Ubisoft objavio na svom YouTube kanalu.

Assassin’s Creed Foto: Ubisoft

"Tizer" uživo je izgledao tako što je digitalni umetnik BossLogic, tokom lajv strima, prikazao ono na čemu je radio kada Assassin’s Creed serijal u pitanju. On je, tokom prenosa, u Photoshop-u kreirao slike inspirisane temom i dizajnom igre.

Iako tokom ovog neobičnog višesatnog prenosa nije otkriveno zvanično ime igre, okoreli fanovi su uspeli da, putem domena koji je Ubisoft upravo danas registrovao, otkriju da će nova igra nositi ime Assassin’s Creed: Valhalla.

Time otpadaju ranije spekulacije da bi naziv nove igre mogao da bude Ragnarok, kako su ranije glasine sugerisale.

Više datalja o igri  nije saopšteno, ali se svakako može očekivati da će oni uskoro početi da pristižu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA