Kultni GTA 5 je besplatan, a evo kako da do njega i dođete

Budite strpljivi i uporni, pošto je Epic Store već objavio da je povećan protok na njegovim serverima usled velikog interesovanja za besplatnim preuzimanjem igre

  • 3

Peti nastavak kultne igre Grand Theft Auto, u naradnih nedelju dana je besplatan za preuzimanje na digitalnoj prodavnici Epic Games Store.

Osim što je "za dž", u pitanju je Premium Edition verzija igre, i to samo za MS Windows ne i za konzole, sa kojom dolazi i GTA Online mod igranja i još dodatnih opcija.

Promocija će trajati tokom sledećih nedelju dana, odnosno do sledećeg četvrtka 21. maja u 17 časova, a do besplatne kopije veoma je lako doći ako već posedujete Epic Games nalog.

Ukoliko to nije slučaj, možete ga besplatno otvoriti na ovom linku.

Za one koji takav nalog nemaju ili se od sada nisu susretali sa registracijom na ovakve digitalne prodavnice, donosimo detaljan vodič kako da to uradite korak po korak.

Nakon što otvorite nalog, potrebno je da u Settings meniju uradite autentifikaciju naloga tj. potvrdu prijave u dva koraka. To će zahtevati da se na EPIC Store prijavljujete regularno tj. upisivanjem lozinke i korisničkog imena, ali ćete morati da pružite i dodatnu potvrdu SMS porukom ili mejlom, u zavisnosti od toga kako ste podesili autentifikaciju u drugom koraku, piše Mob&IT.

Ovo se podešava u odeljku Password & Security, pa zatim u Two-Factor Authentication. Kada ste sve sredili, preuzmite EPIC Launcher, koji vam je neophodan da biste igrali igre Epic Store ponude i da biste ih preuzeli na računar. Instalirajte ga, upišite svoje podatke i potvrdite sve.

Zatim, pronađite GTA 5 igru u Launcher-u u okviru prodavnice ili pratite link za besplatno preuzimanje. Epic Store će vam objaviti da ste uspešno potvrdili GTA V PREMIUM EDITION igru i poslaće vam mejl s računom da ste je kupili za 0,00 evra.

GTA 5 Foto: Rockstar Games

Nakon toga u Library odeljku pronađite GTA V PREMIUM EDITION i instalirajte igru.

Trebaće vam oko 95 GB slobodnog prostora na disku za igranje, kao i Windows 7 SP1 tj. 8.1 tj. 10 OS, Intel Core i5 3470 @ 3.2 GHz (4 jezgra) tj. AMD X8 FX-8350 @ 4 GHz (8 jezgara) procesor, NVIDIA GTX 660 2 GB tj. AMD HD7870 2 GB grafika i 8 GB RAM-a da biste normalno mogli da "terate" GTA V.

Budite strpljivi i uporni, pošto je Epic Store već objavio da je povećan protok na njegovim serverima usled velikog interesovanja za besplatnim preuzimanjem kultne igre.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belfagor

    17. maj 2020 | 09:58

    Nabavio sam besplatnu igru, još neko da mi pokloni kompjuter koji može da je pokrene i uživanje može da počne 😁

  • Imran

    28. maj 2020 | 00:43

    Ja Sam za igrao GTA igre sa 6 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA