Assassin’s Creed, Far Cry, Watch Dogs: Ubisoft predstavio svoja predstojeće igre

Od rušenja diktatora do borbe vikinga i mitskih stvorenja...

  • 0

Poznati francuski izdavač igara održao je svoj, više puta najavljivani, onlajn događaj Ubisoft Forward, na kome je predstavio svoje predstojeće naslove.

Zvanično su prikazani trejleri za nove nastavke poznatih serijala: Far Cry 6 i Watch Dogs: Legion, zatim nova "free-to-play" pucačina Hyper Scape, dok je "zvezda večeri" bio gejmplej trejler za igru Assassin’s Creed: Valhalla.

Novi nastavak igre Far Cry igrača vodi u Južnu Ameriku, u državu kojom vlada diktator "El Prezidente", koga tumači glumac Đankarlo Espozito. Četvotominutni trejler nas uvodi u priču o tiraniji predsednika i pobuni građana protiv njega.

Hyper Scape je multiplejer pucačina u urbanom okruženju, koja nudi mogućnost "napucavanja" i do 100 igrača po meču.

Radnja igre Watch Dogs: Legion odvija se u Londonu. U odnosu na prethodne, igra nudi mogućnost regrutacije svih likova koje igrač ne kontroliše.

Igra večeri Assassin’s Creed: Valhalla donosi nam veliku mapu na kojoj će se priča odvijati. Iz gejmplej trejlera (postoji kraći od 6 i duži od 30 minuta) vidi se da su zadržane šunjalačke misije, da će se likovi boriti i protiv mitskih stvorenja, koji su tipovi neprijatelja zastupljeni, ali i elementi gejmpleja poput "pustošenja" (raid), istraživanja, mehanike šunjanja i borbe.

A za sve ljubitelje igara kojima se ovo predstavljanje učinilo kratko, Ubisoft je najavio još jedan Forward događaj do kraja ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA