"Životinjska farma": Čuvena politička satira Džordža Orvela dobija svoju igru

"Sve životinje su jednake, ali su neke malo više jednake od drugih!"

  • 0

Čuveni roman Džordža Orvela "Životinjska farma", aktuelni klasik koji nas uvek podseća na to u kom smeru čovečanstvo može da ode, uskoro dobija svoju video igru.

"Orwell’s Animal Farm" prati priču romana u kome su glavni likovi životinje sa farme. Igra će dati priliku igračima da iz prve ruke iskuse lošu stranu prevelike moći koncentrisane u rukama jednog čoveka, odnosno životinje.

"Orwell’s Animal Farm" sadrži elemente balansiranja resursa u domaćinstvu, gde igrač bira koliko će ko dobijati, baviti se odbranom i očuvanjem morala na farmi.

Sve ovo delo deluje kao veoma zanimljiva ideja za video igru, samo ostaje da se vidi da li će postojati više završetaka, odnosno da li se može izbeći kraj iz same knjige i kreirati potpuno drugačija slika farme koja nije pala pod totalitarizmom, piše Play!Zine.

Iza igre stoji britanski studio Nerial, koji planira distribuciju igre započne putem Steam-a tokom jeseni.

Inače, Orvelovo delo "Životinjska farma" je politička satira inspirisana smenom vlasti u Sovjetskom Savezu posle Lenjinove smrti i dolaskom Staljina, koja na aktuelnosti nije izgubila ni 75 godina nakon prvog izdanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA