Kijanu Rivs otkriva kako je to igrati ulogu u jednoj od najvećih igara na svetu

Legendarni glumac je ovekovečen i kao roker u video igri Cyberpunk 2077

  • 0

Poljski razvojni studio CD Projekt Red kao deo kampanje reklamiranja svoje nadolazeće igre Cyberpunk 2077 periodično održava specijalne događaje posvećene otkrivanju novih detalja o samoj igri. Ti događaji nose naziv po samom gradu iz igre, a nedavni Night City Wire je bio poseban za sve fanove.

Otkriveno je dosta novih detalja, mahom u video formatu, pošto je objavljen novi trejler, prikaz gejmpleja, a zvezda večeri bio je dobro poznati Kijanu Rivs. Ovaj glumac se proslavio ulogom Nea u Matrix filmovima i generalno nam je poznat po ulogama na bioskopskom plantu, ali je rešio da proba nešto potpuno novo - da glumi u video igri.

Njegovo prvo pojavljivanje izazvalo je oduševljenje mase fanova, a verujemo da je isto bilo i sa novim videom u kojem slavni glumac priča o novom iskustvu. Rivs je u specijalnom videu govorio o saradnji sa developerom CD Projekt Red, glasovnoj glumi, kakav je iza kamera, kao i o karakteru kojeg tumači - Džoniju Silverhendu.

Objavljeno je još par videa u kojima možemo saznati više o Džoniju Silverhendu, njegovim ludarijama i tome kako je doslovno dospeo u glavu protagoniste. Gejmplej video takođe prikazuje druge aspekte igre tako da vredi pogledati.

Cyberpunk 2077 nakon kraćeg odlaganja izlazi 10. decembra za PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S. Bitno je znati da neće biti odložen za 2021. godinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA