Konzola vam se greje tokom igranja? Slobodno ubacite piletinu u nju!

Da dobro ste pročitali, poznati lanac restorana KFC uptavo je ušao i na gejming teritoriju...

  • 0

Zvučalo je prilično smešno kada je lanac brze hrane KFC ovog leta najavio da radi na gejming konzoli.

Kompanije brze hrane su izdigle marketing na viši nivo, tako da smo mislili da je ovo samo još jedan "skeč" koji pokušava da se našali sa izlaskom konzola sledeće generacije. Izgleda, međutim, da se nisu šalili...

Poznati lanac restorana iz Sjedinjenih Američkih Država zvanično je predstavio KFConsole, konzolu nastalu u saradnju sa kompanijom Cooler Master koja ima moć da igre pokreće u 240 sličica u sekundi ili u 4K rezoluciji i to sa "ray-tracing" grafičkim detaljima.

Konzola je minijaturna, a zbog ogromnih performansi koje pruža logično je pretpostaviti da će se ona dosta grejati. Ta toplota, međutim, neće otići "za džabe" već će se pametno iskostiti i to za podgrevanje piletine, ili bilo kojeg drugog jela iz KFC restorana.

Konzola, naime, ima specijalnu fijoku za podgrevanje piletine koja koristi "prirodnu" toplotu komponenti konzole kojom podgreva krilca, dok se njen vlasnik uživa u igrama.

KFConsole je prva konzola takvog tipa, pa ako ste tragali za najčudnijom tech kreacijom 2020. godine, ona je sigurno ušla u najuži izbor.

Cena konzole još uvek nije poznata, kao ni to kada će se naći u prodaji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA