Najbolji modovi za Cyberpunk 2077

Svega mesec dana nakon izlaska, Cyberpunk 2077 već ima dobru ponudu modova

  • 0

Cyberpunk 2077 nije baš puno zablistao na izlasku, i pored toga što se dobro prodaje. Najviše štete pretrpeli su igrači na konzolama, dok deo publike na računarima tih nije imao mnogo začkoljica. Oni koji žele da na PC-u svoje iskustvo igranja načine još boljim, to mogu učiniti kroz modove, kojih već ima nekoliko, a mi smo odabrali nekoliko modova na koje treba obratiti pažnju.

Sve romanse otključane

Romansiranje sa ostalim karakterima unutar igre je jedna od glavnih atrakcija koje Cyberpunk 2077 ima da ponudi, ali je CD Projekt Red uveo neka ograničenja. Ta ograničenja tiču se glavnih opcija za romansiranje u odnosu na to da li igrate kao muški ili ženski protagodnista. Sa ovim modom, to neće biti slučaj, već ćete imati opciju da samo unesete ime karaktera u kojeg ste emocionalno zainteresovani i to je to. Ako se ne snađete, tu je i video uputstvo.

Igranje iz trećeg lica

Navikli smo da The Witcher 3 igramo iz trećeg lica, i moramo priznati da nam je nekako bilo čudno kada smo se u ovoj igri našli u prvom licu. Zahvaljujući moderima, Cyberpunk 2077 je moguće igrati i iz trećeg lica. U slučaju ovog moda koji se pojavio ubrzo nakon izlaska igre, kamera će se nalaziti iza protagoniste i pratiće njegove akcije i olakšati da Noćni grad doživite na nešto bolji način.

Mod možete preuzeti ovde.

Frizure u igri

Cyberpunk 2077 je igra u kojoj sve vrvi od mogućnosti izmena tela i uključivanja raznih dodataka, ali iz nekog razloga developeri nisu omogućili da izmena frizura bude jedna od opcija, već ste ograničeni na isti stil tokom igranja. Pomoću moda In-Game Haircuts to neće biti problem, jer sa njim možete menjati stilove po želji. Trenutno je dostupna radna verzija moda, tako da su dostupni samo stilovi za ženske frizure, dok će više opcija, kao i frizure za muškarce biti dodati kasnije.

Uklanjanje neprijatnih pokreta kamere

Camera Shake tehnologija je izmišljena kako bi u igri bili prikazani realistični pokreti glave karaktera i time igrači dobili još višu imerziju, ali to pomeranje kamere više smeta. Tako da ako niste fan "cimanja" kamere, a ujedno želite da zaobiđete igranje iz trećeg lica sa modom iznad, onda će Camera shake begone mod biti odlična stvar za vas. Potrebno je samo preuzeti mod i fajlove preneti u folder u kojem je igra instalirana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA