• 10

Mortal Kombat za domaći: Šifre kultne "tabačine" pisali smo u svesci i napamet učili sve fatalitije

Čitalac nam je poslao snimak sveske u koju je zapisivao poteze svakog lika iz igre, sve njihove magije i fataliti udarce...

  • 10

Najpoznatija "tabačina" svih vremena svakako je Mortal Kombat! Krvava i brutalna igra još od 1992. svojim "fatalitijima", od kojih se roditeljima i nastavnicima diže kosa na glavi, iz generacije u generaciju, oduševljava klince.

Sajraks, Kejno, Baraka, Skorpion, Rejden, Kejsi Kejdž, Sonja Blejd, Najtvulf, Sab-Ziro... svi ti kultni likovi iz igrice imaju svoje specifične veštine i pokrete koje je trebalo savladati da bi se "vezao" dobar "kombo", upotrebila magija i, na kraju, protivnik dokrajčio čuvenim "fatalitijem".

Koliko su igrači bili posvećeni igrici, pokazuje i primer našeg čitaoca koji nam je poslao snimak svoje sveske u koju je, kao domaći zadatak, zapisivao poteze svakog lika, magije i fatalitije. Iz nje bi se preslišavao kada bi trebalo da "opegla" nekog hvalisavog drugara na Segi, najčešće, a ponekada i na kompu ili Nintendu.

Verujemo da i danas može napamet da izdeklamuje neke od njih!

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majkan

    Cuj zapisivali, znao sam sve na pamet od svakog igraca posebno. Cak sam obrnuo MK3 ultimate na segi zmureci sa cyraxom 😂. Samo bacas mrezu i kad ga prinese povezani.To na motaru ne deluje, na njega samo brzo stiskate x nista drugo.I pobedite ga lagano.Shao kan isto sa mrezom.

  • Boža

    Ac gore b gore ba dole. C napred a nazad c gore. A b b a dole a b b a gore. Nikad me zaboravljam

  • Nik

    Igram online na mame 32k

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima