Igra koju čekamo već tri godine, ove bi konačno trebalo da se pojavi

Bethesda se izgleda spremna da igru Starfield najavi u narednim mesecima...

  • 0

Glasina nikad dosta, a ova najnovija se odnosi na, i dalje misterioznan, projekat Starfield na kojem radi Bethesda. Igra je najavljena pre skoro tri godine na E3 konferenciji, gde je developer ostao dužan dosta detalja, i od tada nismo saznali ništa novo.

Sada pošto je Microsoft doveo ovog developera pod svoje, dobili smo nove glasine o Starfield-u. Prema izjavama Džefa Greba, poznatog po otkrivanju raznih detalja pre zvaničnih izvora, Starfield će izaći tokom 2021. godine, u šta je on "siguran preko 90 odsto ".

On misli da će igra izaći negde pred kraj godine, u novembru, a da bi se detaljno otkrivanje odigralo na E3 2021 sajmu, koji će se održati u potpuno digitalnom formatu.

Naravno, ostaje nam da sačekamo zvanične informacije, ali i u tom slučaju moramo da budemo obazrivi, pošto pandemija korona virusa u velikom broju slučajeva lako poremeti sve planove.

Istovremeno, najava ove igre će nam omogućiti da saznamo koliko će Microsoftova ekskluzivnost biti striktna. U proteklom period je "procurelo " nekoliko fotografija i kratkih snimaka navodno u vezi sa Starfieldom SF igrom u Fallout univerzumu, ali zvanične potvrde do sada nije bilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA