Ponovo Drugi svetski rat? Ovogodišnji Call of Duty navodno nosi naziv WW2 Vanguard!

Ovogodišnji Call of Duty će igrače tematski voditi u WW2, a delom će se baviti i tematikom sukoba kao što je Korejski rat...

  • 3

Kao što je slučaj svake godine, proleće je period kada počinju glasine o narednom Call of Duty izdanju koje se sprema za jesen. Nizu glasina o Call of Duty 2021 pridružuje se VictorZ, persona sa kredibilitetom kada se radi o igrama iz ove franšize.

Prema ovom izvoru, Call of Duty 2021 se vraća u prošlost, ključni period istorije čovečanstva i često temu prvih CoD naslova - Drugi svetski rat. Igra će nosi naziv WWII: Vanguard, pa je tako moguće da je reč o radnom nazivu, dok iza samog razvoja stoji Sledgehammer Games. Ovaj studio koji već dugo radi na ovim igrama, je takođe bio zadužen za naskorije CoD ostvarenje koje prati tematiku Drugog svetskog rata - CoD: WWII iz 2017. godine.

Ovogodišnji Call of Duty će tematski voditi u WW2, dok će delom pozabaviti i tematikom sukoba koji su se odigravali ubrzo posle primirja 50-ih godina prošlog veka, kao što je Korejski rat. Takođe, postoji opcija da radnja i priča neće biti u potpunosti istorijski potkovane, već će priča imati fiktivnu radnju u kojoj se rat nije završio 1945. godine već je nastavljen.

Predstavljanje nove Call of Duty igre se obično odigrava negde u maju, pred početak leta, ali je prošle godine Activision čekao sve do avgusta kako bi zvanično otkrio Black Ops Cold War. Na osnovu toga, ne možemo tačno očekivati predstavljanje, već moramo pratiti zvaničnu potvrdu svih ovih glasina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    23. mart 2021 | 23:39

    Hvala bogu, ovi moderni ratovi su sranje

  • Саша

    24. mart 2021 | 00:55

    Страшно добра игрица поготово прва верзија 2. светског рата.

  • Srbija

    4. april 2021 | 16:03

    Da pogodim da nema Rusa opet ? Bolje da su WW1 NAPRAVILI nešto ali naravno bez NAS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA