Capcom doneo najbizarniji DLC do sada

Da li se slažete?

  • 0

Capcom je najavio da nove igre dolaze u njihovu Arcade Stadium kolekciju igara, koja treba da izađe za PlayStation 4, Xbox One i PC 25. maja. Trenutno, zbirka je dostupna na Nintendo Switch-u, i sadrži deset igara raspoređenih u tri različita paketa, iz različitih arkadnih era. Kompanija je potvrdila da planiraju da izbace još nostalgičnih igara, a potom je sledila spektakularna najava nekoliko DLC-ova, koja vas tera da se zamislite.

Izdavač je potvrdio da će u igru doći opcija koja će vam dati besmrtnost, a najfascinatniji detalj je da će ova opcija koštati 0,99 dolara. Pored toga najavljen je i Display Frames DLC, po istoj ceni, pomoću kojeg možete vidite frejmove prilikom igranja bilo kojeg od 32 planirana naslova. Veoma čudna odluka, pošto slične funkcije u modernim igrama se obično automatski nalaze u opcijama, a ako se setimo da su arkade uglavnom bile naštelovane na naveću težinu, velika je verovatnoća da će dosta korisnika uzeti barem jednu od ovih opcija, pogotovo ako planiraju da se opuste uz igru iz mladosti.

Capcom Arcade Stadium možete prednaručiti na Xbox One i Steam platformama, a ako to uradite do 8. juna dobićete besplatno Display frames set. Jedan dolar nije cifra zbog koje bi trebali da se sablažnjavamo, ali je vrlo zaniljivo dokle određene kompanije su spremne da odu samo da bi zaradili još novca. Plus taktike sa niskim cenama se uvek isplate, jer ne osećate koliko zapravo trošite, pa ćemo videti da li će Capcom uspeti da se odupre želji da ubaci još obilje ovakvih ‘’pogodnosti’’.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA