Vraća se jedna od najboljih strategija svih vremena: Ovo je novi Company of Heroes 3

Ne morate mnogo da brinete o skupljanju resursa, jer Company of Heroes vas tera da se koncentrišete na taktiče borbe, pozicioniranje i odabir jedinica

  • 0

Pravo malo iznenađenje fanovima strategija sa temom Drugog svetskog rata u sredu je priredio Relic Entertainment, kada je na svom YouTube kanalu objavio najavu i gemplej trejler za igru Company of Heroes 3. Novi nastavak, nakon Zapadne i Istočne Evrope, igrače vodi na Mediteran.

Prva Company of Heroes igra izašla je još 2006. godine i važi za jednu od najboljih strateških igara svih vremena. Ako je nikada niste probali, ovo je strategija malo drugačije od standardnih igara iz ovog žanra.

Pošto su autori pre Company of Heroes radili na Warhammer 40.000: Dawn of War igrama, odatle su prenesene i usavršene određene mehanike. Zato ne morate mnogo da brinete o skupljanju resursa ili "rašovanju" protivnika. Company of Heroes vas tera da se koncentrišete na taktiče borbe, pozicioniranje i odabir odgovarajućih jedinica, piše Play!Zine.

Nastavak nije uspeo da ponovi uspeh originala, a od njegovog izlaska je prošlo osam godina i mnogi su mislili da smo videli poslednje od Company of Heroes serijala. Srećom sumnje se nisu obistinile.

A kako će izgledato Company of Heroes 3, pogledajte u pomenuta dva nova videa u tekstu.

Video: Kad princ daruje svoju princezu: Automobil kraljevske porodice na aukciji po skupocenoj ceni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA