Balkanski folklor i slovenski mitovi u virtuelnom svetu: (Kraljević) Marko dobija svoju igru!

U igri ćemo moći da istražimo misteriozno kraljevstvo Zagore i lutamo po bujnim šumama, ruiniranim dvorcima, borimo se pritiv mračnih stvorenja i zaobilazimo zamršene zamke...

  • 0

Bugarski Studio Mechka radi na simpatičnoj ručno nacrtanoj 2D akcionoj avanturi Marko: Beyond Brave. Igra bi trebala da bude spoj starih crtaća, balkanskog folklora i slovenskih mitova.

U igri ćemo moći da istražimo misteriozno kraljevstvo Zagore i lutamo po bujnim šumama, ruiniranim dvorcima, borimo se pritiv mračnih stvorenja i zaobilazimo zamršene zamke. Sve kako bismo otkrili da se nalazimo usred drevnog sukoba koji je star koliko i sam svet. Kreatori obećavaju preko 15 sati gempleja, nadogradiva oružja, skrivene prostorije i izazovnu ali fer težinu.

Tim je otvorio i Kickstarter stranu, a donacije za sada idu dobrim tempom i studio je skupio skoro 8.500 dolara, a konačni cilj je iznos od 18.588 dolara. Preko sto ljudi je za samo 32 sata odlučilo da podrži ovaj projekat, piše Play!Zine.

Studio planira da igru izbaci na Steam, Nintendo Switch, PS4, PS5 i Xbox One platformama. Igra bi trebala da se prvo pojavi na PC-u, a kasnije i na pomenutim konzolama.

Posetite njihovu Kickstarter stranu i pomognite timu da do 12. avgusta skupi potrebne finansije za realizaciju ovog projekta.

Video: Klinac od 8 godina postao najmlađi profi igrač Fortnajta na svetu: Ali mu ne daju da zarađuje novac!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA