Pored gledanja serija i filmova, na Netflix-u sada možete i da "pikate" igrice

Korisnicima će biti ponuđene "ekskluzivne igre, bez oglasa, bez dodatnih naknada i bez kupovine unutar aplikacije"

  • 0

Popularni striming servis Netflix, nakon obimnog testiranja koje je trajalo puna tri meseca, konačno je svojim pretplatnicima omogućio da koriste novi Netflix Games gejming servis.

Netflix Games će postati dostupan korisnicima mobilne aplikacije te platforme, prvo za Android, a zatim i iOS operativni sistem. Iz Netflixa poručuju da će, iako je za to još uvek rano, korisnicima ponuditi "ekskluzivne igre, bez oglasa, bez dodatnih naknada i bez kupovine unutar aplikacije".

Korisnici će trenutno moći da izaberu jednu od 5 video igara: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast i Teeter Up. Svih 5 će moći da se pokrenu direktno iz aplikacije, odnosno Netflix Games menija, ali će za njihovo igranje, prethodno, biti potrebna Netflix pretplata, piše The Verge.

Netflix je u septembru kupio Night School Studio, koji stoji iza igara Oxenfree i Afterparty, a pre njih su radili na Stranger Things naslovu koji nikada nije ugledao svetlost dana. Upravo zbog te akvizicije se smatra da pretplatnici popularnog striming servisa uskoro mogu da očekuju veći izbor kvalitetnih video igara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA