Fokusirajte se na vođenje posla: Canon imagePROGRAF eSERVICE

Za cenu jedne kafe dnevno, možete da promenite način na koji se bavite ploterom i da se fokusirate na svoje poslovanje

  • 0
Kancelarija, biznis, tim lider Foto: Shutterstock

Zamislite da ne morate da se bavite zalihama i održavanjem štampača velikog formata, i da možete da se fokusirate na svoju osnovnu delatnost – po ceni od samo jedne kafe dnevno. Sve što treba da uradite je da platite za mastilo koje potrošite! Ova usluga, koja vas oslobađa briga i unapređuje upravljanje štampačima velikog formata, zove se Canon imagePROGRAF eService.

Dopustite nam da se pobrinemo za vaš ploter

Briga o uređajima za štampu deo je svakodnevne rutine, ali uz pomoć Canon eService mi ih možemo nadgledati na daljinu, i posvetiti im se kada je to neophodno. Canon eService automatski obaveštava pružaoca usluge u slučaju da je nadgledanom štampaču potrebna pažnja, tako da više ne može da dođe do toga da ostanete bez mastila, ili da zaboravite na rutinsko održavanje. Sve je uključeno u uslugu, koja može da obuhvati i imagePROGRAF ploter. Vreme odziva i zastoja je kraće, što smanjuje troškove i povećava produktivnost.

Plaćajte za mastilo i papir. I to je sve!

Canon-ova jedinstvena eService usluga zahteva malu promenu u načinu na koji shvatamo štampanje:

  •  Prvo, nema više potrebe za kupovinom kertridža. Daljinskim praćenjem statusa zaliha, možemo da procenimo potrošnju mastila i da predvidimo pravovremenu isporuku i uslugu.
  •  Drugo, plaćanje po kliku ili plaćanje po kopiji menja se plaćanjem po upotrebi, što znači da plaćate samo za mastilo koje ste utrošili.
  •  Treće, istina je da je trošak mastila nešto viši - ali je istovremeno to i jedini trošak za paket koji obuhvata mastilo, održavanje, i nadzor, čak i za štampače velikog formata.

Da li ste spremni da se fokusirate na svoje poslovanje?

Naša filozofija je jednostavna – za cenu jedne kafe dnevno, možete da promenite način na koji se bavite ploterom i da se fokusirate na svoje poslovanje. Samo platite za mastilo, pritisnite "štampaj“, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Ukoliko vas zanima više, potražite dodatne informacije na:

www.canon.rs/business/campaigns/canoneservice

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA