Dobre vesti za kraj godine - eKupi.rs je postao Apple Authorized Reseller

eKupi.rs, omiljeno odredište online kupovine

  • 0
Apple e kupi Foto: Promo

eKupi.rs i službeno je postao Apple Authorized Reseller! Potražite kompletnu liniju Apple proizvoda i pronađite odgovarajući uređaj za sebe.

Na svega nekoliko klikova eKupi.rs na dlanu vam nudi najimpresivniji sistem dvostruke kamere koji se nalazi na iPhone-u 14. One željne Pro linije impresioniraće i inovativna glavna kamera od čak 48 MP i A16 Bionic ultimativni čip koje možete pronaći na iPhone-u 14 Pro i iPhone-u 14 Pro Max.

Iz širokog spektra Apple proizvoda na eKupi.rs za oko nam je zapao redizajnirani MacBook Air sa čipom M2. Navedeni čip je čip nove generacije i sastoji se od izdržljivog potpuno aluminijskog kućišta. Uprkos tome, elegancija je i dalje imperativ MacBook-a koji (i dalje) krasi njegov tanak izgled i brzina. Baš zbog ovih performansi idealan je za sve prilike – posao, učenje, gledanje filmova, posao.

Apple e kupi Foto: Promo

Osim mobilnih telefona i laptopa ovde su i drugi Apple proizvodi – iPad u četiri prekrasne boje, ali i Watch Series 8 sa zdravstvenim senzorima i aplikacijom u kojoj možete pratiti otkucaje srca, zasićenost kiseonika, te pratiti promene temperature. Uistinu pravu fitness partner koji nosiš na zglobu!

Apple e kupi Foto: Promo

Najbolje od svega - svi artikli dolaze uz detaljne specifikacije što omogućuje jednostavnije pretraživanje proizvoda i olakšava vam najbolji odabir, a dostupni su odmah uz besplatnu dostavu. Za dodatna pitanja za vas na raspolaganju stoji i ljubazna korisnička služba na eKupi.rs.

Dobro došli u Apple svet kod Authorized Resellera eKupi.rs!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA