Vreme čitanja: oko 4 min.

Veliki TV još veće zadovoljstvo gledanja u vašem domu

Vreme čitanja: oko 4 min.

Zamislite bioskopski doživljaj u udobnosti svog doma - to je ono što vam donose revolucionarni televizori - Samsung - OLED TV od 77'' i Neo QLED 4K od neverovatnih 98''

  • 1
Samsung Foto: Promo/ Samsung

Ovi televizori ne samo da su impresivni po veličini, već i po kvalitetu slike koju pružaju.

Ako želite da doživite pravu filmsku atmosferu, modeli Neo QLED 4K u veličini od 98'' i OLED od 77'' su savršen izbor za vas. S ovim televizorima, vaše iskustvo gledanja dostignuće potpuno novi nivo. Od neverovatno živih boja do oštrine detalja, svaki kadar biće prikazan sa neuporedivom preciznošću.

I to nije sve. Osim izvanredne slike, ovi televizori dolaze s brojnim naprednim karakteristikama koje će vas dodatno oduševiti.

Neka vaš dom postane prava dvorana za zabavu, gde će svaka epizoda, film ili sportski događaj postati nezaboravno iskustvo. Prepustite se magiji velikog ekrana i dopustite da vas OLED od 77'' i Neo QLED od 98'' odvedu u svet neprikosnovenog uživanja.

Uživajte u spektaklu na OLED TV od 77''

Zamislite da uronite u zapanjujuće jasnu sliku koja vas vodi u svet neverovatne stvarnosti, i to u sopstvenom dnevnom boravku. To je ono što Samsung OLED TV od 77 inča pruža - istinski spektakl i vrhunsko televizijsko iskustvo.

Ovaj televizor koristi revolucionarnu OLED tehnologiju koja donosi savršenu dubinu boje i kontrasta. Svaka scena oživljava s velikom preciznošću, pružajući vam osjećaj da ste tamo gdje se radnja događa. Sa svojim ogromnim ekranom od 77 inča, ovaj TV uređaj pretvara vaš dnevni boravak u pravu kućnu bioskopsku dvoranu, pružajući vam iskustvo koje se ne može zanemariti.

Osim impresivne slike, Samsung OLED TV od 77'' takođe dolazi s nizom karakteristika koje pružaju beskrajne mogućnosti za zabavu i povezivanje. Uz 4K rezoluciju, svaki detalj je jasan i oštar, donoseći vam vrhunski kvalitet slike. Ovaj pametni televizor podržava i HDR10+ tehnologiju, koja pruža živopisniju sliku s bogatim bojama i dubljim crnim tonovima.

Samsung Foto: Promo/ Samsung

Opremljen je i najnovijom Smart TV platformom, koja vam omogućava pristup najpopularnijim streaming uslugama, poput Netflixa, Amazon Prime Videa i Disney+. Možete jednostavno gledati svoje omiljene sadržaje i pronaći nove filmske naslove ili serije, sve to samo jednim pritiskom na daljinski upravljač.

Ovaj televizor ima i impresivno audio iskustvo. Dolby Atmos tehnologija pruža vam bogat i snažan zvuk koji oživljava svaki trenutak. Bez obzira na to da li gledate akcioni film ili slušate omiljenu muziku, zvuk će vas oduševiti svojim kvalitetom.

Poseban kvalitet je i to što se može uklopiti u bilo koji prostor. Tanak okvir i minimalistički dizajn stvaraju sofisticirani izgled, bez ikakvog ometanja vašeg vizuelnog iskustva.

Samsung OLED TV od 77 inča predstavlja ultimativno iskustvo kućnog bioskopa, spremno da vas prenese u svet vrhunskog zabavnog sadržaja. Uz njegov ogroman ekran, impresivnu sliku, pametne karakteristike i zadivljujući zvuk, više nećete morati napuštati udobnost svog doma kako biste bioskopski doživljaj.

Samsung Foto: Promo/ Samsung

Njegovo visočanstvo - Neo QLED od 98''

Televizor nije samo uređaj, mnogo je više od toga. Za mnoge čak i centralno mesto oko kojeg se porodica i prijatelji okupljaju. Zato je mnogima važno da baš taj uređaj bude poseban.

Naime, Samsung Neo QLED televizori od 98'' donose besprekornu tehnologiju prikaza, ali i elegantni dizajn ekrana čime korisnicima nudi visokokvalitetno iskustvo, koje se pruža na cak 248cm. Ovi uređaji sadrže i Eye Comfort funkciju koja automatski podešava svetlinu boja na ekranu, zavisno od uslova u prostoriji, te tako pruža fantastičan doživljaj.

Takođe, Neo QLED televizori donose niz poboljšanja poput Neural Quantum Processor 4K, koji koristi naprednu veštačku inteligenciju kako bi poboljšao slike niskog kvaliteta i izvukao svaki detalj, a opremljeni su i moćnom Quantum Dot tehnologijom za prikaz neverovatnih živopisnih boja. Neo QLED od 98'' ima i ugrađenu opciju Real Depth Enhancer koja prikazuje dubinsku percepciju na isti način kao ljudsko oko, pa na taj način stvara očaravajući vizuelni doživljaj za svakog korisnika. Osim naprednih karakteristika, Samsung Neo QLED od 98'' uklapa se u svaki tip enterijera zahvaljujući svom minimalističkom dizajnu i tankom profilu uređaja.

Ključna komponenta za bioskopsko iskustvo zabave kod kuće je bogat i sveobuhvatan zvuk koji dopunjava živopisnu sliku, a koju Samsung u potpunosti isporučuje kroz svoju ponudu televizora za 2023. godinu. Zahvaljujući Dolby Atmos tehnologiji zvučnika, korisniku je osigurano uživanje u zvuku s neverovatnom jasnoćom i dubinom, dok će OTS (Object Tracking Sound) Lite funkcija osigurati da audio savršeno prati akciju na ekranu. Takođe, još jedna funkcija je Q-Symphony koja analizira i obrađuje glasovne kanale i audio elemente kako bi isporučila savršeno sinhronizovani zvuk koristeći svaki zvučnik na TV-u i soundbaru. Tako se ton automatski proširuje okruženjem u kojem korisnik boravi, bez obzira na to u kojem delu prostorije se nalazio.

Više detalja pronađite na www.samsung.com.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    3. avgust 2023 | 18:17

    Baš lepo, rekao bih i divno sam koliko nas ima sobu od 50 kvadrata? Ima Mića sigurno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA