Vreme čitanja: oko 1 min.

18 godina Levi9 IT, 20 godina NURDOR: Duplirana želja za doprinos zajednici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kompanija Levi9 organizuje IT konferenciju, u petak, 29.09.2023. u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu

  • 1
Levi9 Inspiration Foto: Promo/ Nemanja Stojanović

Ova značajna manifestacija okupiće ne samo domaće, već i renomirane IT profesionalce iz Velike Britanije, Nemačke i Holandije, čineći je internacionalnim skupom vrhunskih stručnjaka. Među istaknutim gostima ovog događaja nalaze se Kevin Henney, Radovan Baćović, Florian Rappl, Edwin van Andel, Luka Aničin, Jelena Pavlović, Jovana Milanović, Marina Zvicer i Žolt Varga.

Ova jedinstvena konferencija ima humanitarni karakter, budući da će sav prihod od prodaje ulaznica direktno biti doniran Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka. Na ovaj način, svi učesnici će aktivno doprineti podršci NURDOR-u, čiji je primarni cilj otvaranje nove Roditeljske kuće u Beogradu. Istovremeno, konferencija će pružiti vredno iskustvo posetiocima, omogućavajući im da unaprede svoja znanja i budu inspirisani govorima IT eksperata iz industrije.

Organizacijom 9inspiration konferencije, kompanija Levi9 želi da inspiriše svakog pojedinca da teži ka najboljoj verziji sebe i da koristi dragocene savete koje će dobiti putem govora i diskusija tokom konferencije. Ovo je podrška ne samo mladim entuzijastima koji žele da steknu nova znanja i napreduju u IT industriji, već i profesionalnom razvoju lokalne IT zajednice u Srbiji.

Ove godine, kompanija Levi9 IT obeležava svoj 18. rođendan u Srbiji, dok organizacija NURDOR slavi čak 20 godina svog postojanja. Dugogodišnji partneri dele istu rođendansku želju - da dupliraju prošlogodišnji iznos donacije i tako pruže još snažniju podršku deci koja se leče od raka.

Ne propustite priliku da budete deo ove jedinstvene manifestacije koja spaja stručnost, inspiraciju i humanost. Pridružite nam se na 9Inspiration konferenciji i budite deo pozitivnih promena u zajednici i IT industriji!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    22. septembar 2023 | 19:27

    Они баш умиру од "жеље"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA