Vreme čitanja: oko 1 min.

ChatGPT pretplatnici sada mogu da uređuju DALL-E slike: Evo kako funkcioniše

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nove opcije za sada dostupne samo poslovnim korisnicima i pojedincima koji koriste plaćenu verziju OpenAI servisa

  • 0

OpenAI je u sredu objavio da korisnici koji plaćaju pretplatu sada mogu koristiti ChatGPT za uređivanje slika generisanih pomoću DALL-E, koristeći samo tekstualne naredbe.

Ova novina predstavlja značajan korak napred u interakciji sa veštačkom inteligencijom, omogućavajući korisnicima da preciziraju i modifikuju slike jednostavnim opisom željenih promena.

Primena nove funkcionalnosti demonstrirana je na platformi X, gde je OpenAI pokazao kako se uz pomoć jednostavne tekstualne naredbe može promeniti slika. Osim mogućnosti detaljnog uređivanja, korisnici sada imaju opciju odabira odnosa stranica željene slike, kao i dodavanje stilova poput "motion blur" ili "solarpunk".

Međutim, važno je napomenuti da su ove nove opcije za sada dostupne samo poslovnim korisnicima i pojedincima koji koriste plaćenu verziju OpenAI servisa.

Ovaj potez OpenAI-ja predstavlja važan napredak u primeni veštačke inteligencije, ne samo u kreiranju i uređivanju slika, već signalizira moguću buduću primenu u širokom spektru softverskih alata, uključujući uređivanje videa, zvuka i slika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA