BOLJI NEGO IKAD: Novi dizajn i nove mogućnosti IT portala Benchmark.rs (FOTO)

Novi sajt karakteriše profesionalniji i moderniji dizajn. Noviteti vredni pažnje su Top 10 lista najboljih uređaja u 20-ak kategorija, bazirana na brojnim testiranim uređajima, odnosno vodiči za kupovinu koji svojim kratkim savetima pomažu manje upućenim kupcima

  • 2

U godini u kojoj slavi 15 godina uspešnog rada, renomirani domaći IT websajt Benchmark, predstavio je potpuno redizajnirani izgled svojih stranica, koji čitaocima donosi mnoštvo promena, unapređenja i inovacija za sve grupe korisnika.

Novi dizajn za Benchmark predstavlja značajan korak unapred i definiše neki novi standard prikaza informacija na domaćoj internet sceni, što se i očekivalo od medija koji je dugi niz godina lider u sferi IT informisanja u Srbiji. Novi dizajn je, po uzoru na svetske standarde, prilagodljiv kako klasičnim PC računarima, tako i mobilnim uređajima poput telefona i tableta. Pored toga, Benchmark je osim sajta istovremeno predstavio i nove aplikacije za Android i iOS platforme.

Novi sajt karakteriše profesionalniji i moderniji dizajn. Osim uobičajenih sadržaja poput najnovijih IT vesti, pregleda aktuelnih dešavanja i detaljnih testova najnovijih uređaja i računarskih komponenti, Benchmark sada nudi i nove vrste sadržaja. Kako uredništvo ovog portala naglašava, fokus novog sajta okrenut je ovog puta ka manje upućenim korisnicima kojima sajt treba da pomogne prilikom odabira novih uređaja.

Noviteti vredni pažnje su Top 10 lista najboljih uređaja u 20-ak kategorija, bazirana na brojnim testiranim uređajima, odnosno vodiči za kupovinu koji svojim kratkim savetima pomažu manje upućenim kupcima. Korisnici ne moraju da čitaju duge testove ili da intenzivno prate razne sajtove, već sada mogu posetiti Top 10 rubriku , koja im nudi jasne i precizne savete, koji su uređaji dobra kupovina u datom trenutku. Na ovaj način korisnici u bilo kom trenutku mogu u samo par klikova videti kojih desetak proizvoda predstavljaju kvalitetan i optimalan izbor, bez obzira da li se radi o procesoru, telefonu, laptopu, tabletu, mišu ili kućištu.

Novi Benchmark takođe donosi vrlo zanimljivo rešenje integracije sistema komentara sa popularnim Benchmark forumom, brojne specifikacije uređaja svih vrsta, mogućnosti poređenja uređaja po specifikacijama, ali i rezultatima testova. Tako po prvi put vidimo mogućnost odabira laptopa ne samo po karakteristikama, već i po performansama ili dužini trajanja baterije, a tu su i brojna pojašnjenja elementarnih pojmova koji korisnicima treba da omoguće da lakše razumeju karakteristike uređaja.

Novi dizajn Benchmarka svakako predstavlja značajan iskorak unapred u radu ovog portala i predstavlja prijatno osveženje na domaćoj internet sceni. Uz novi portal, Benchmark je paralelno pustio u rad i mobilne aplikacije za Android i iOS, a kako se najavljuje, uskoro će u saradnji sa nekoliko eminentnih domaćih maloprodajnih lanaca, startovati i direktna prodaja uređaja i računarskih komponenti na stranicama ovog sajta.

Posetite novi Benchmark.rs.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    6. avgust 2014 | 13:58

    Kopija The Verge-a i to totalna. Jedina razlika - piše Benchmark a ne The Verge :).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA