KONAČNO: Internet gigant više neće prisiljavati nove korisnike da naprave Google+ nalog

Korisnici će sigurno biti zahvalni na ovoj promeni, jer će sada moći sami da odluče da li žele nalog na još jednog društvenoj mreži ili ne. Od sada će se pojavljivati prozorčić koji će vas pitati da li želite da napravite Google+ nalog, na koji ćete moći da kliknete "Ne, hvala"

  • 2

Google je konačno poslušao korisnike i promenio neke stvari u funkcionisanju naloga na najpopularnijem internet pretraživaču. Naime, ukoliko ste se prijavili za korišćenje Gmail-a ili Google Docs-a, internet gigant je od vas zahtevao da napravite i Google+ nalog. Ovo je bio očajni pokušaj kompanije da poveća broj korisnika njihove društvene mreže. Međutim, danas je na radost mnogih objavljeno da Google više neće terati korisnike da se prijavljuju i na Google+.

Iako je kreiranje naloga na Google-ovoj društvenoj mreži zahtevalo svega par sekundi, korisnici će sigurni biti zahvalni što sada imaju mogućnost izbora.

Od sada će svako ko bude kreirao Google nalog da bi koristio Gmail, Google Docs ili neki drugi servis internet giganta, moći da klikne "Ne, hvala" na prozorčić koji ga bude pitao da li želi da napravi Google + profil.

Google ne priča previše o budućnosti svoje društvene mreže od kada je njen šef Vik Gundotra napustio kompaniju u aprilu ove godine.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: ubergizmo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA