FACEBOOK OPET UZNEMIRIO LJUDE: Da li će zaista početi da nam naplaćuju? (VIDEO)

Prema najnovijoj vesti koju je objavio sajt "National Report", Facebook će od 1. novembra uvesti mesečnu pretplatu od 2,99 dolara. Međutim, da li je to zaista tako?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Miki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ja

    25. septembar 2014 | 02:39

    kome god smeta fb moze da ga deaktivira, nervira me ova prica pa treba da naplacuje da se maknemo sa fb, pa makni se niko ti ne brani, ili ovi sto govore da im smeta sto stavljaju sl sta piju jedu itd imas u podesavanja opciju i blokiras ta obavestenja koja ta osoba izbacuje ako vec ne mozes da je izbrises,, ili je izbrises,, ako te neko smara a nemoguce je da neko nekog smara na fb ali ima i takvih odma blok lista, znaci za vse ima resenje ali vama je ipak do fb i krivite za sve fb ,, a fb nije kriv, on te ne prisiljava da kada izadjes sa drustvom da ga koristis vasa zelja , prema tome vi se osvijestite koji ste toliko zaslijepljeni sa fb pa ne mozete bez njega 5 min

  • No name

    24. septembar 2014 | 11:09

    "Facebook is free and always will be.." :) tako vam pise dok pravite profil :) Facebook nije zlo,samo ga treba znati koristiti.Mnogo vise koristi moze da se dobije a to sto mi sve naopako okrenemo nas je problem.Evo recimo juce sam vidjela da je jedna osoba stavila status da ce da dobije dijete,malo nakon toga snimak 4D ultrazvuka-a a nisam ziva dok je ne vidim ginekoloski...e zbog takvih ga treba ne naplatiti vec zabraniti,Bravo za Kineze! :) Niko ne razmišlja o posledicama objavljivanja slika i statusa,posebno trgovanja i koliko to neko moze da zloupotrijebi...toliko je zlih ljudi oko nas a najtuznije sto se potrči sa objavljivanjem slika novorodjencadi...cak iz porodilista,toliko olakšavaju umobolnim pedofilima samo da bi se pohvalili na drustvenim mrezama kako im beba izgleda,sta vec umije da uradi i kako je posebna...uživajte u svojim zivotima bez potrebe da pokazete nekome koliko vas muz-zen,dečko-djevojka voli,sta vam kupuje,gdje vas vodi i sta rucate nikoga nije briga sta je u necijem tanjiru ,cak me i prostački...

  • Gogo

    24. septembar 2014 | 10:15

    Nego ljudi' dajte da ako je nekako moguce,kao sto su napravili ovu akciju "polivanje ledenom vodom" da mi protivnici fb-a napravimo slicnu akciju "ugasi svoj fb prof" i tako naominovati druge kako bi se krug siro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA