PRVO TUŽBA, A ONDA POMIRENJE: Twitpic je od sada u vlasništvu Twitter-a

Tokom poslednjih par meseci, platforma za deljenje fotografija Twitpic, bila je u konstantnoj borbi sa popularnom društvenom mrežom koja je tvrdila da je ova platforma povredila njena prava

  • 0

Popularni servis za razmenu fotografija na Twitter-u, Twitpic, spašen je od strane popularne društvene mreže. Naime, Twitpic će u potpunosti preći u Twitter-ovo vlasništvo, a zahvaljujući tome sačuvano je na milione fotografija korisnika.

- Postigli smo dogovor sa Twitter-om, tako da će Twitpic domen i foto-arhiva preći u njegovo vlasništvo, što će omogućiti da postavljenje fotografije i dalje "ostanu u životu". Twitter deli naše ciljeve kada je reč o zaštiti korisnika i njihovih podataka - izjavio je na svom blogu osnivač Twitpic-a, Noje Everet.

Pomenuti servis je prvi i najpopularniji način za deljenje fotografija na Twitter-u. Popularna društvena mreža je tek u poslednjih nekoliko godina omogućila deljenje fotografija, a do tada su korisnici morali da postave slike na neki drugi sajt (Twitpic) pre nego što su mogli da ih tvituju.

Pod novim uslovima, Twitpic više neće dozvoljavati korisnicima da postavljaju novi sadržaj na platformu, niti će moći da skinu Twitpic aplikaciju sa Android ili Apple storea, ali će moći da pristupe i skinu svoju foto-arhivu.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA