SAY THANKS: Napravite kratak video i zahvalite svim prijateljima na Facebook-u (VIDEO)

U pitanju je funkcija slična "Look Back-u" koja je bila neverovatno popularna kada se pojavila. "Say Thanks" će biti dostupan širom sveta i na desktopu i na mobilnim aplikacijama

  • 3

Facebook-ova opcija pod imenom "Look Back" koja je korisnicima omogućavala da naprave video klip u vezi svog vremena provedenog na popularnoj društvenoj mreži doživela je ogroman uspeh. Internet gigant ovoga puta nastavlja sličnim putem, pa će pred veliki američki praznik, Dan zahvalnosti, svim korisnicima ponuditi novu mogućnost nazvanu "Say Thanks".

"Say Thanks" će svima koji koriste Facebook omogućiti da naprave video klip o postovima i fotografijama njih i nekog od njihovih prijatelja. Postoji nekoliko različitih tema, a korisnici će najverovatnije sami birati koje će se fotografija pojaviti u video klipu.

Kao što smo već pomenuli, slična funkcija "Look Back" doživela je ogroman uspeh, pa je vrlo verovatno da će i "Say Thanks" takođe biti neverovatno popularan među korisnicima.

"Say Thanks" će biti dostupan i na desktopu i na mobilnim aplikacijama širom sveta.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    14. novembar 2014 | 05:52

    Meni vise netreba odrekao sam se fb jer su nepravedni. !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA