VOLITE DA ŠPIJUNIRATE NA FEJSBUKU? Od sada još lakše možete da saznate šta rade vaši prijatelji

Nova opcija koja je za sada dostupna u određenim delvima sveta i na iOS aplikacijama korisnicima će omogućiti da u samom "search" baru pretražuju sve postove koji su njihovi prijatelji objavili

  • 11

Facebook će od danas svim svojim korisnicima omogućiti da u "search" baru pretražuju postove koji su njihovi prijatelji ranije objavili. Nova opcija je za sada dostupna u Americi i na iOS aplikaciji, a uskoro će biti i u ostalim delovima sveta.

Prema rečima čuvene kompanije, ova opcija će ljudima omogućiti da imaju veću korist od News Feed-a, a samim tim će i Facebook-a. Ona neće zameniti Google kada je reč o klasičnom pretraživanju interneta. Danas veoma lako možete pronaći osobu ili nečiju zvaničnu stranicu na popularnoj društvenoj mreži, ali kada je reč o postovima to ide malo teže.

Do sada je bilo potrebno otvoriti nečiji profil i skrolovati dole dok se ne dođe do željenog posta (ako uopšte i uspete da ga nađete), međutim, sa novom opcijom ćemo moći da ukucamo ključne reči, i željeni post će se odmah pojaviti u rezultatima.

Postovi će biti rangirani na osnovu nekoliko različitih faktora među kojima su popularnost, kao i koliko vam je ta osoba bliska. Iako će ova opcija pomoći običnim korisnicima, ona bi mogla da oteža posao oglašivačima, jer neće moći da dođu do ljudi bez reklamiranja.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: businessinsider.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA