NOVI IZAZOV NA FACEBOOK-U: Šerujte svoju prvu profilnu fotografiju!

Početkom februara Facebook će napuniti 11 godina, što znači da će prvi korisnici morati da se suoče sa sramnim fotografijama koje su objavili davne 2004. godine

  • 6

Prošlu godinu je društvene mreže obeležio Ledeni izazov, a ovu godinu će Facebook obeležiti novi trend. Reč je o postavljanju i deljenju prve profilne fotografije sa prijateljima.

Pomenuti trend učiniće da svaki dan bude #TBT (Throwback Thursday, dan kada na društvenim mrežama objavljujete svoje stare fotografije). Sve što korisnici treba da urade jeste da objave svoju prvu profilnu fotografiju sa Facebook-a, i da zatim nominuju druge da to iste učine.

Foto: Flickr/ melenita2012 Foto: Flickr/ melenita2012

Međutim, za razliku od Ledenog izazova, ovaj trend ne služi za prikupljanje novca za dobrotvorne svrhe. U suštini, nova pomama na Facebook-u služi da javno osramotite sebe i svoje prijatelje koje nominujete. 

Početkom februara Facebook će napuniti 11 godina, što znači da će prvi korisnici morati da se suoče sa sramnim fotografijama koje su objavili davne 2004. godine.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fejsbookica

    18. januar 2015 | 21:23

    Ja povremeno menjam profilne fotke, stavljam nove, neke stare brisem, tako da nema sanse da se setim koja mi je bila prva profilna fotka!

  • Braduljic

    16. januar 2015 | 15:32

    Ja sam juce otvorio nalog 15.01.2015

  • Dejan Nikolajević

    16. januar 2015 | 14:00

    Pa baš i nije tako duhovito.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA