NOVI NAČIN SLANJA PORUKA NA TWITTERU: Pogledajte šta sve možete! (VIDEO)

Novim opcijama Twitter želi da svoju, inače veoma javnu društvenu mrežu, napravi intimnijom. Nove mogućnosti će se za sve korisnike ove društvene mreže pojaviti u narednim nedeljama

  • 0

Društvena mreža Twitter objavila je novu funkciju za slanje poruka koja omogućava grupne konverzacije.

Sa novom opcijom moći ćete da se privatno dopisujete sa 20 vaših prijatelja istovremeno. Kada neku osobu dodate u grupni chat, ona će automatski dobiti obaveštenje o tome.

Osobe koje dodajete u grupnu konverzaciju ne moraju da vas prate, kao ni vi njih, već je dovoljno da unesete njihovo korisiničko ime na popularnoj društvenoj mreži.

Nova opcija pokazuje da Twitter želi da svoju, inače veoma javnu društvenu mrežu ,napravi intimnijom, s obzirom da sve veću konkurenciju predstavljaju aplikacije kao što su WhatsApp, WeChat i Facebook Messenger.

Twitter je takođe objavio novi način za snimanje, editovanje i objavljivanje video snimaka, direktno iz same aplikacije za pametne telefone. Do sada su korisnici koji su želeli da podele video sadržaj na Twitteru koristili Vine aplikaciju, koju je pomenuta kompanije prisvojila još 2012. godine.

Nove opcije će se za sve korisnike Twittera pojaviti u narednim nedeljama.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: time.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA