FACEBOOK UVEO OPCIJU ZA ZABORAVNE: Zna šta ste radili prošlog leta!

Od sada će svi korisnici Facebooka dobiti mogućnost da koriste opciju koju je kompanija razvijala dve godine. Za sada ona nije dostupna svima, ali će uskoro biti

  • 2

Facebook je pre nekoliko godina počeo da testira opciju pod nazivom "On This Day" (Na ovaj dan). Reč je o funkciji koja prikazuje šta je sve korisnik objavio određenog datuma proteklih godina, kao i sve postove i fotografije u kojima je tagovan istog dana.

Danas, dve godine kasnije, najpopularnija društvena mreža na svetu rešila je da "On This Day" i zvanično objavi.

Od sada će svi korisnici Facebooka dobiti mogućnost da koriste ovu opciju. Za sada ona nije dostupna svima, ali će uskoro biti najavljuju iz kompanije.

Unutar funkcije "On This Day" nalaziće se sadržaj koji ste objavljivali proteklih godina, a njega je moguće podeliti i sa prijateljima. Ukoliko želite da svakog dana vidite šta ste tog datuma objavljivali proteklih godina, moguće je uključiti notifikacije koje će vas svakodnevno podsećati na to.

Foto: newsroom.fb.com Foto: newsroom.fb.com

Facebook će takođe preduzeti određene mere kako korisnicima ne bi pokvario raspoloženje prilikom gledanja starih postova. Naime, popularna društvena mreža neće prikazivati postove koji bi mogli da rastuže korisnike, kao što su oni koji uključuju bivšeg partnera. Facebook takođe neće prikazivati postove ljudi koji su preminuli.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA