BOSANAC NAPRAVIO NOVI INSTAGRAM: Evo kako izgleda!

Kreator prve bosanskohercegovačke društvene mreže za fotografije, Eldar Sojkić, ističe kako je za sada zadovoljan posetom, kao i da je Fotomesh osvojio mnogo simpatija

  • 11

Eldar Sojkić, mladi programer iz Zavidovića napravio je društvenu mrežu Fotomesh koja je inspirisana Instagramom. Na njoj je radio sedam meseci zajedno sa prijateljima, a stranica iz dana u dan stiče sve veću popularnost.

Fotomesh obećava brz i zabavan način za deljenje i uređivanje vaših najbitnijih trenutaka.

Pored fotografija, ova društvena mreža omogućava i objavljivanje video snimaka, a sadržaj se može povezati i sa Facebookom, Twitterom i Tumlbrom.

- Napraviti nešto poput Fotomesha je naporno i obavezujuće. Puno truda i dragocenog vremena treba uložiti, a naravno potrebno je i znanje programskih jezika - objasnio je Sojkić za Klix.ba koji od svog projekta očekuje konkretne rezultate.

- Nadam se velikom interesovanju mlade populacije sa celog Balkana. Jedini cilj i uspeh koji želim jeste taj da u skoroj budućnosti zaposlim mlade ljude iz Bosne i Hercegovine koji će svakodnevno raditi na Fotomeshu, ali i drugim, novim stvarima - rekao je Sojkić.

Printskrin: fotomesh.com/Eldar Sojkic Printskrin: fotomesh.com/Eldar Sojkic

Kreator prve bosanskohercegovačke društvene mreže za fotografije ističe kako je za sada zadovoljan posetom, kao i da je Fotomesh osvojio mnogo simpatija. Eldar se trenutno fokusira na svoju novu društvenu mrežu i na vidiku ne vidi nove ili slične projekte, ali kako sam kaže, budućnost može doneti nove ideje od kojih neće pobeći.

Nalog na Photomesh-u možete otvoriti OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jugoplastika

    20. april 2015 | 20:11

    Svaka čast bolje da se mladi na balkanu ogledaju na ovakve momke nego sto sire mrznju jedni između drugih

  • CgSrbin

    20. april 2015 | 20:09

    Svaka cast sto je napravio ali ideja nije orginalna samim tim ne moze se postic neki zapazan uspjeh takvih portala ima mnogo al prvi i jedini istagram sve ostalo su kopije

  • Алексей П.™

    20. april 2015 | 19:22

    Svaka čast Eldaru...oduvijek su srbi muhamedanske vjeroispovijesti bili nadareni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA