BESPLATAN INTERNET ZA SURFOVANJE u Telenor pametnoj mreži!

Telenor nastavlja sa širenjem 4G signala, pre svega u gradskim, a potom i u ruralnim sredinama

  • 0

Postpejd korisnici koji od danas odaberu 4G telefon iz bogate Telenor ponude dobiće dodatni internet saobraćaj pored saobraćaja u okviru svojih paketa. Po 1 dodatan gigabajt biće im dodeljen svakog meseca do kraja godine kako bi iskusili sve prednosti Telenor pametne mreže, uključujući i 4G mrežu koja omogućava do šest puta brži internet, brže preuzimanje, pretragu i striming.

Telenor nastavlja sa širenjem 4G signala, pre svega u gradskim, a potom i u ruralnim sredinama. Trenutno, 4G mreža može da se koristi u Beogradu (u većem delu centra grada, oko Slavije, Skadarlije, Pravnog fakulteta, Kalemegdana, Studentskog parka, Terazija, delovima Knez Mihailove, Kneza Miloša, Dorćola, Vračara, na većem delu Novog Beograda, u delovima Zemuna, na aerodromu, oko sajma, u delovima naselja Kaluđerica, itd.).

Takođe, 4G mreža dostupna je i u centru Subotice, Niša i Novog Sada i na turističkim lokacijama Kopaonika i Zlatibora. Ulaganjem u mrežu i njenim daljim osnaživanjem Telenor omogućava pristup internetu za sve, u bilo kom trenutku, bez obzira na to gde se korisnik nalazi.

Foto: Promo Foto: Promo

Svi koji žele da osete prednosti 4G mreže treba samo da zamene svoju SIM karticu za besplatnu 4G kompatibilnu SIM karticu (uSIM kartice) u najbližoj prodavnici Telenora u celoj Srbiji.

Za sve korisnike koji nemaju 4G telefon, a žele da osete prednosti koje nudi 4G mreža, Telenor je u svoju ponudu uvrstio veliki izbor najnovijih uređaja poslednje generacije – Samsung Galaxy Core Prime, Huawei Y550, Huawei G620s, LG Spirit 4G, Samsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 Edge, HTC M9, i mnoge druge.

Mapa pokrivenosti 4G mrežom, dodatna pojašnjenja u vezi s tom promocijom, saveti kako najbrže do 4G mreže, kao i aktuelna ponuda uređaja dostupni na Telenorovom sajtu OVDE !

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA