Želeli su da se dopisuju putem interneta, a sa druge strane ih je sačekalo nešto mnogo, mnogo BOLJE! (VIDEO)

Jeziva scena sa grobljem i crkvom dočekala je korisnike Chatroulette-a, koji su ubrzo shvatili da su oni ti koji upravljaju "igrom" i da moraju da izdaju naredbe kako bi njihov lik preživeo

  • 2

Chatroulette je poznati sajt za četovanje, priču i dopisivanje, a grupa Britanaca odlučila je da celu stvar dodatno začini, pa je napravila igranu pucačinu sa zombijima. Ljudi koji su se nalazili sa druge strane kamere morali su da upravljaju glumcem, baš kao da je reč o nekoj video-igri.

APOKALIPSA JE BLIZU: Pozvali građane na kurs odbrane od zombija!

Jeziva scena sa grobljem i crkvom dočekala je korisnike koji su ubrzo shvatili da su oni ti koji upravljaju "igrom" i da moraju da izdaju naredbe kako bi njihov lik preživeo.

Igru su pratili razni zvučni efekti svega što se odigravalo na ekranu, a reakcija igrača je bila urnebesna. Tako su na primer neki tražili od svog lika da udari zombija opet i vidi da li je mrtav, ali i da brže trči i puca zombije u glavu. Oni malo temeljniji tražili su da se provere svi detalji u prostoriji u kojoj su se nalazili.

Sve ovo organizovala je produkcijska kuća "Realm Pictures", a oni su objavili i video u kojem pokazuju kako su sve ovo napravili za malo manje od 1.500 evra. U videu je bilo čak 30 statista, a glavni glumac je na glavi nosio GoPro kameru preko koje je slao snimak na Chatroulette.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA