SIGURNO VAM SE DESILO MILION PUTA: Evo kako da slučajno ne zatvorite sve tabove na Google Chrome-u!

Chrome sam po sebi nema mogućnost da prilikom zatvaranja više od jednog taba korisnicima ponudi obaveštenje, kao što to ima Mozilla na primer, ali postoji jedan trik koji će ovaj problem rešiti

  • 2

Sigurno vam se bar jednom dogodilo da tokom surfovanja internetom mišem slučajno kliknete na "X" i zatvorite gomilu tabova koje ste imali otvorene u Google Chrome-u. Nažalost, Chrome sam po sebi nema mogućnost da prilikom zatvaranja više od jednog taba korisnicima ponudi obaveštenje, kao što to ima Mozilla na primer, ali postoji jedan trik koji će ovaj problem rešiti.

EVO KAKO VAS ŠPIJUNIRAJU PREKO INTERNETA: Google tajno instalirao alat za prisluškivanje na Chrome-u!

Sve što je potrebno da uradite jeste da bukvalno otvorite ovaj sajt i da ga držite otvorenim dokle god surfujete internetom. Kada pokušate da zatvorite Chrome, otvoreni sajt će automatski izbaciti obaveštenje koje je slično onome kada pokušate da zatvorite pretraživač dok se šalje e-mail putem Gmail-a.

Ovaj sajt preporučuje čak i sam Google, a razlog zbog kog internet gigant ovu opciju nije implementirao u sam pretraživač je taj što želi da Chrome ima što manje pop-up prozora. Najbolje je da gore pomenuti sajt bookmark-ujete kako bi vam uvek bio pri ruci.

Takođe, ukoliko imate svoj sajt i želite da ubacite ovu opciju, dovoljno je da unesete ovaj kod (script>window.onbeforeunload = function() { return "You are closing all tabs!"; }</script>) u dokument i sačuvate ga kao HTML fajl.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: cnet.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kenan

    20. septembar 2015 | 15:21

    Pa bolan jednostavno ako se to desi " CTRL + SHIFT + T " i sve vrati :)

  • draleRS

    3. septembar 2015 | 09:50

    ne,nikad mi se nije desilo,ne koristim ga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA