GOOGLE MOŽE SVE: Pogledajte šta je novo spremio za svoje korisnike!

Testovi nove funkcije će ove godine biti sprovedeni u San Francisku, a zatim u drugom američkom gradu čiji naziv još nije otkriven

  • 1

Google će sprovesti testove isporuke svežih prehrambenih proizvoda u dva velika američka grada, zahvaljujući lokalnim partnerima.

STIGAO NOVI UPDATE ZA GOOGLE CHROME: Rešeni najveći problemi koji su smetali korisnicima!

Testovi će ove godine biti sprovedeni u San Francisku, a zatim u drugom američkom gradu čiji naziv još nije otkriven, objavio je danas veb portal u journaldunet.com.

Sveži proizvodi, koji potiču od lokalnih partnera kao što su Foods i Costco, biće isporučivani preko usluge Google Express.

Google će proširiti uslugu i na druge gradove, ako pronađe odgovarajuće partnere i bude imao dovoljnu potražnju za njom, preneo je portal "Blumbergovu" vest samo dan pošto je Grupa Amazon obznanila da uskoro započne pripremanje i slanje obroka na kućnu adresu.

Ta kompanija za elektronsku trgovinu najavila je da će krenuti u odabir osoblja za svoj ogranak Amazon restoran. To nije prva inicijativa Amazona u vezi sa distribucijom hrane, ali je prvi put da ta kompanija sama priprema hranu.

Amazon je već lansirao Amazon Fresh, uslugu za isporuku svežih prehrambenih namirnica ili obroka poručenih u nekim od lokalnih restorana, kao i Amazon Prime, sistem za isporuku životnih namirnica.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BGD

    12. septembar 2015 | 07:53

    Ovi su propali nacisto cim krecu da se bave dostavom hrane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA