OVA FACEBOOK PROMENA JE NAJVEĆA DO SADA: Evo šta će sve biti drugačije! (FOTO) (GIF)

Korisnici Facebook-a od sada umesto slika moći će da na profil fotografiju postave kratak video

  • 1

Facbook se priprema da svojim korisnicima omogući nove opcije, a jedna od njih jeste da postavljaju video na svojim profilima, umesto fotografje.

Iako Facebook postoji više od 10 godina, ljudi i dalje padaju na ovu PREVARU!

Nova opcija biće uvedena kao deo niza novih alatki dizajniranih da omogući ljudima da personalizuju svoj profil na nove i uzbudljive načine.

- Svet se promenio otkada smo prvi put uveli profile 2004. godine. Na News Feed i profilima mi vidimo ljude koji stvaraju i viđamo mnogo više video snimaka nego pre. Danas smo počeli da testiramo novu opciju: profil video - napisali su Aigerim Shorman i Tony Hsieh menadžeri proizvoda na društvenoj mreži i dodali:

- Uskoro ćete moći da snimite kratak video klip koji će se prikazati svakome ko poseti vaš profil. Profil video će prikazati jedan deo vas, i time dodati novu dimenziju vašem profilu - objavili su iz Facebook-a.

Foto: Facebook/Promo Foto: Facebook/Promo

Društvena mreža planira niz drugih promena koje će omogućiti da vaš profil postane više lični.

Jedna od opcija koja će biti jeste i da će profilne slike biti prekrivene određenim bojama na dan održavanja određenih utakmica, parada itd. Na primer, fudbalski navijači će moći da ukrase svoje fotografije bojama svoga tima.

- Profil slike nisu samo statički portreti. Oni predstavljaju ono što se dešava u vašem životu sada i ono što je važno za vas, a mi želimo da damo ljudima sredstva da se bolje izraze na ovaj način - rečeno je iz Facebook-a.

Gif Fejsbuk, Facebook

 

Takođe, od sada ćete preko mobilnih telefona profil slike svojih prijatelja videti na sredini ekrana, a ne sa strane kao što je do sada bio slučaj.

Za sada, nove alatke su ponuđene odabranim korisnicima u Americi i Velikoj Britaniji.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PcFixer

    1. oktobar 2015 | 00:20

    Bolje .gif nego video.Ali super bi bilo kada bi bilo sloboda da se uredjuje svoj profil kako ocemo.Postavis neku pozadinu i temu kad neko udje na tvoj profil,pa onda uredjujes gde da se nalazi profilna,okviri itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA