SKYPE SE IZVINIO i šalje poklone svim korisnicima! Pogledajte ŠTA ĆETE DOBITI!

- Žao nam je zbog tehničkih problema 21. septembra. Znamo koliko vam je važan ovaj servis i koliko je frustrirajuće kada ne radi. Takođe, znamo da ponekad samo reći "izvini" nije dovoljno - stoji u saopštenju kompanije Microsoft

  • 3

Skype 21. septembra nekoliko sati nije radio, pa se kompanija Microsoft u čijem se vlasništvu nalazi ovaj program sada izvinila korisnicima. Međutim, prema njihovim rečima ponekad reći "izvini" nije dovoljno, pa je rešila da svim korisnicima pokloni 20 minuta besplatnih poziva.

VRATIO SE U NORMALU: Skype ponovo radi, evo šta mu se bilo desilo!

- Žao nam je zbog tehničkih problema 21. septembra. Znamo koliko vam je važan ovaj servis i koliko je frustrirajuće kada ne radi. Takođe, znamo da ponekad samo reći "izvini" nije dovoljno. Kako bismo vam nadoknadili ovaj prekid, u narednih nekoliko dana poslaćemo 20 minuta besplatnih poziva. Obratite pažnju na poruku koja će vas obavestiti o poklonu koji ćete moći da iskoristite u roku od sedam dana od dana primanja obaveštenja - stoji u saopštenju.

Nije poznato da li će svi registrovani korisnici Skype-a dobiti ovaj poklon.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA