Ovo je dokaz da vas Facebook poznaje bolje nego što poznajete sebe!

Svaki put kada se ulogujete na Facebook i kliknete na vaš News Feed ili lajkujete nečiju fotografiju, vi odajete deo informacija o vama koje ova društvena mreža čuva

  • 0

Društvena mreža Facebook sve podatke o korisnicima čuva na jednom mestu. Zbog načina na koji Facebook funkcioniše on o ljudima koji ga koriste zna puno i ima najsveobuhvatniju bazu ličnih podataka koja je nastala nakon analize vašeg ponašanja na Facebooku.

Facebook svojim zaposlenima NAMERNO USPORAVA INTERNET. Razlog će vas IZNENADITI!

Naime, svaki put kada se ulogujete na Facebook i kliknete na vaš News Feed ili kada lajkujete nečiju fotografiju, vi odajete deo informacija o vama koje ova društvena mreža čuva.

Facebook na osnovu analize vaših postova, fotografija, linkova koje ste objavili i drugih stvari može proceniti da li ste lenji, vredni, a može čak da odredi da li ste pogodni za izdavanje kredita.

Takođe, analiza koju Facebook može da sprovede o vama može pokazati da li ste u depresiji i da li imate ljubavnih problema.

Da li mislite da Facebook prikuplja previše informacija o svojim korisnicima? Odgovore nam možete ostaviti u komentarima!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: TechCrunch)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA