GOOGLE NAPRAVIO ŠALU ZA PRVI APRIL, PA JE POVUKAO jer su zbog nje ljudi počeli da dobijaju OTKAZE

Ova šala već je proglašena najgorom u istoriji Googlea

  • 0

Google je priznao da je ove godine malo preterao u prvoaprilskom humoru, pa je nakon hiljada pritužbi povukao "mic drop" opciju iz Gmaila koja je danas mnogima zadavala glavobolju.

PORNHUBOVA FORA ZA PRVI APRIL: Umesto pornića i seksi golih žena, okačili OVO!

Mnogi su slučajno poslali svoje e-mailove pomoću "mic dropa", jer se to dugme nalazilo odmah do uobičajenog dugmeta za slanje.

Međutim, pomoću nove opcije su zapravo prekinuli komunikaciju sa drugom stranom koja nije mogla da odgovori, a u poslatom mejlu se nalazio samo gif Miniona koji baca mikrofon.

Iako Google nije kriv ako je neko to slučajno poslao, kriv je što se pojavio bug zbog kojeg neki korisnici nisu ni mogli da pošalju e-mail na drugačiji način – i obična opcija "Send" poslala je Miniona i blokirala povratne poruke.

Jedan frilenser je napisao na Twitteru da je zbog ove šale dobio otkaz, jer je njegov šef pretpostavio da je gif Miniona zapravo kritika na njegove veštine.

Google se službeno izvinio zbog propusta: "Čini se da smo nasamarili sami sebe ove godine. Zbog buga, "mic drop" opcija izazvala je više glavobolja nego smeha. Iskreno nam je žao. Opcija je uklonjena."

Ova šala već je proglašena najgorom u istoriji Googlea.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA