Odmah ažurirajte Flash Player, inače vas SVAKOG TRENA mogu NAPASTI HAKERI

Veruje se da je virus aktivan od poslednjeg dana marta, a korisnicima se savetuje da odmah ažuriraju Flash, bez obzira na to koji operativni sistem koriste

  • 1

Kompanija Adobe ponovo je objavila zakrpu za svoj Flash Player nakon što je otkriven sigurnosni propust koji hakerima omogućava pristup vašem računara uz pomoć malicioznog virusa.

SVI IH PREZIRU: Ovo su NAJGORI programi SVIH VREMENA!

Propust je otkriven na računarima koji koriste Windows 10, ali je Adobe novo ažuriranje osigurao i za Mac OS X, Linux i Chrome OS.

Proofpoint i FireEye su između ostalih istraživali kako funkcioniše ransomware, maliciozni virus koji zahteva od korisnika novac da im omogući ponovni pristup računaru. Oni su obavestili kompaniju koja je 7. aprila osigurala zakrpu.

Veruje se da je virus aktivan od poslednjeg dana marta.

Korisnicima se savetuje da odmah ažuriraju Flash, bez obzira na to koji operativni sistem koriste. Iako malware napada samo Windows 10, najsigurnije je da svi ažuriraju Flash, čak i da ga prestanu koristiti.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    12. april 2016 | 17:22

    Ovaj Flash stalno ima neke velike propuste i rupe. Rekli su da ce odbaciti podrsku za Flash u pretrazivacima, a koriste ga i dalje. Ko je tu lud? Srecom redovno azuriram sve programe koje koristim, tako da me takve stvari ne brinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA