≫ 

ZAVIRITE U ŽIVOTE ljudi bilo gde na svetu pomoću nove opcije na FACEBOOKU! (VIDEO)

Korisnici su do sada snimke uživo pronalazili isključivo preko News Feed i to samo kada je video pokrenula neka osoba, brend ili organizacija koju inače prate, ali će se zahvaljujući novoj opciji to promeniti

  • 1
Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

Facebook odnedavno ima opciju za objavljivanje "live" video-snimaka, a sada je dodao i mogućnost njihovog praćenja pomoću interaktivne mape koja prikazuje ko sve na svetu u datom trenutku strimuje neki događaj.

MENJAJU SE FOTKE NA FACEBOOKU: Pogledajte kako će sada izgledati!

Ako kojim slučajem tražite video-prenos potpunog stranca, možete birati među popularnim snimcima sa leve strane karte ili klikom na plavu tačku na mapi odabrati bilo koga u svetu prema lokaciji.

Kako biste pristupili interaktivnoj karti, na početnoj strani Facebooka sa leve strane dostupna je aplikacija Live Video. Osim što će vam pokazati odakle dolazi prenos uživo, kad kliknete video, pokazaće vam i gde se sve on gleda.

Ova interaktivna karta svim zaljubljenicima u "live streaming" na Facebooku pruža odlično mesto za pronalaženje novih i zanimljivih korisnika koji nešto prenose uživo.

Korisnici su do sada snimke uživo pronalazili isključivo preko News Feed i to samo kada je video pokrenula neka osoba, brend ili organizacija koju inače prate.

Kako izgleda ova opcija pogledajte klikom na ovaj link.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: engadget.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA