Facebook će vam OBRISATI SVE FOTOGRAFIJE ako ne uradite ovo (VIDEO)

Facebook ponovo na agresivan način tera korisnike da instaliraju odvojenu aplikaciju kako bi nastavili sa korišćenjem određene opcije

  • 4

Facebook aplikacija još od 2012. godine ima mogućnost automatskog čuvanja fotografija sa telefona direktno u privatni album na ovoj društvenoj mreži, a ukoliko ste koristili ovu opciju, trebalo bi da znate da će sve slike biti obrisane ako ne instalirate odvojenu aplikaciju pod nazivom Moments.

FOTKE NA FEJSU SU JOŠ MOĆNIJE: Pogledajte šta sada možete da uradite sa njima!

Opciju automatskog sinhronizovanja fotografija uklonjena je iz poslednje verzije Facebook aplikacije i prebačena je u Moments.

Facebook ponovo na agresivan način tera korisnike da instaliraju odvojenu aplikaciju kako bi nastavili sa korišćenjem određene opcije, a slična situacija desila se i kada je odlučeno da chat na mobilnim telefonima bude dostupan samo preko Facebook Messengera.

Najpopularnija društvena mreža će korisnicima koji ne instaliraju Moments sve sinhronizovane fotografije obrisati 7. jula.

Moments besplatno možete preuzeti OVDE.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neće sigurno

    13. jun 2016 | 13:34

    Pre 7 godina sam izbrisao nalog na tom smeću od "mreže" i sasvim sam siguran da i dalje čuvaju sve. Ko je jednom tamo - zauvek je tamo.

  • Nana

    13. jun 2016 | 10:37

    Nisam to koristila. Ali i da želim, ne bih mogla, imam godinu ipo star telefon, nema mesta u memoriji ni za apdejtovanje fejsbuka. Ovo je nenormalno, treba da kupujemo telefone na par meseci?

  • Bojana

    13. jun 2016 | 11:17

    Sta znaci "sinhronizovane" fotografije,za nas koji nemamo pojma?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA