NOVI BRAUZER: Jahu predstavio Eksis!

Jahu tvrdi da će ovaj novi proizvod revolucionisati način na koji komuniciramo sa veb stranicama, i premda za sada nije reč o samostalnom brauzeru već o plag-inu za Fajerfoks, Hrom, Safari i Eksplorer, na Ajfonu i Ajpedu je dostupan kao aplikacija

  • 0

Jahu je predstavio svoj novi brauzer "Yahoo! Axis" (Jahu Eksis) kojim korisnicima želi ponuditi novo iskustvo pretraživanja i istraživanja veba.

Za Eksis Jahu tvrdi da predstavlja "jedino iskustvo pretraživanja koje vam omogućava da unesete svoju pretragu, gledate i komunicirate s vizuelnim rezultatima", a da pri tom ne morate napuštati stranicu koju trenutno gledate.

Tokom pretraživanja Eksis će zaobilaziti standardne linkove te će vas preko malenih sličica (thumbnails) upućivati na stranice koje tražite.

Pretraživanje interneta preko Eksisa integrirano je preko svih platformi koje koristite te vam Jahu na taj način omogućuje korištenje ovog preglednika na desktop računaru, Ajfonu i Ajpedu.

Napomenimo da nije reč o samostalnom brauzeru. Naime, Eksis na desktop računare dolazi kao plag-in za ostale brauzere kao što su Internet Eksplorer, Fajerfoks, Hrom ili Safari, a za Ajfon i Ajped dostupan je kao aplikacija. Ipak, očekuje se da će uskoro postati i "solista".

Hoće li Eksis pomoći Jahu koji je znatno izgubio od nekadašnje slave, ostaje da se vidi. Za početak na njemu neće biti oglasa i reklama, no Jahu je najavio da će mogućnosti za oglašivače ponuditi u kasnijoj fazi.

(Izvor: Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA