≫ 

Facebook ima novu odličnu opciju, ali nećete moći da je koristite (FOTO)

- Ako ste ikada hteli da dodate nešto zabavno na svoju fotografiju i budete kreativni, okviri su idealan način za to - poručuju iz Facebooka

  • 0

Društvena mreža Facebook rešila je da još jednom iskopira Snapchat, pa je tako predstavila novu funkciju koja će korisnicima omogućiti kreiranje okvira za fotografije i video-zapise.

VELIKA NOVOGODIŠNJA FACEBOOK PREVARA: Ako vam se pojavi ova opcija, nemojte nikako da KLIKNETE!

- Ako ste ikada hteli da dodate nešto zabavno na svoju fotografiju i budete kreativni, okviri su idealan način za to - poručuju iz Facebooka.

Okviri dodaju i novi sloj prilagođavanja na Facebooku, a ako ste slučajno grafički dizajner, onda ćete moći da kreirate i svoje vlastite okvire i dostavite ih društvenoj mreži kako bi mogli da ih koriste i ostali korisnici.

Ova opcija je nalik na "geo-filter" koji već ima Snapchat, pa možete objekat ili šta je već na slici da postavite u ram uz dodatak lokacije na kojoj ste ili koja vam je po nečemu važna.

Facebook je postavio i vodič za svoju platformu Camera Effects o tome kako bi dizajnerski trebalo kreirati okvire koje posle mogu da koriste i drugi korisnici.

Foto: Facebook Foto: Facebook

 Za sada ovu opciju mogu da koriste samo ljudi u Meksiku, Kolumbiji, Tajlandu i Velikoj Britaniji.

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA