≫ 

NAUČITE KAKO DA DOŽIVITE NAJBOLJI ORGAZAM: Porhnub ima novi sajt na kome ćete saznati sve o seksu (VIDEO)

Doktorka Lori Betito, cenjeni seksualni terapeut, vodiće sajt, a na njemu će takođe raditi i drugi lekari, terapeuti i eksperti

  • 0

Pornhub, najpopularniji sajt za gledanje porno-filmova na internetu, objavio je novi sajt koji će ljudima davati lekcije o tome kako da budu zdravi i kako da imaju kvalitetan i bezbedan seksualni život.

Srpkinje i Hrvatice ne gledaju iste porniće! Iznenadiće vas i sličnosti i razlike!

Pod nazivom Pornhub Sexual Health Center, ova kompanija se nada da će sajt biti privlačan njihovim korisnicima kojih ima 70 miliona na dnevnom nivou, piše "Mashable". Korisnici će tamo moći da se pronađu informacije o raznim temama, uključujući i polno prenosive bolesti, bezbednost u seksu i kako biti u vezi.

Doktorka Lori Betito, cenjeni seksualni terapeut, vodiće sajt, a na njemu će takođe raditi i drugi lekari, terapeuti i eksperti.

- Naš cilj je da posetiocima sajta pružimo korisne informacije koje će im pomoći, umesto da ih oni sami traže širom interneta - rekao je Kori Prajs, potpredsednik Pornhuba.

Prajs je istakao da će njihov novi projekat biti naročito koristan mlađoj populaciji.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA