"PET GODINA STE U KOMI": Onlajn prodavnica lupila taksu na korišćenje Internet eksplorera!

Ovaj namet od 6,8 odsto vrednosti kupljene robe, ali kompanija obaveštava svoje kupce da mogu da ga izbegnu korišćenjem "boljih brauzera": poput Hroma ili Fajerfoksa

  • 2

Izgleda da onlajn prodavnica "Kogan" jako mrzi Internet eksplorer. Ovaj australijski trgovac je toliko umoran od ljudi koji koriste Majkrosoftov brauzer da bi posetili njihov sajt, da su se odlučili na drakonsku meru: nametnuće taksu kupcima koji ga koriste!

"Taksa na Internet eksplorer 7" je 6,8 odsto vrednosti kupljene robe, a kao objašnjenje se navodi mogućnost da "ako koristite ovaj brauzer - postoji velika verovatnoća da ste poslednjih pet godina bili u komi".

"Kogan" preporučuje "bolje brauzere" svojim kupcima, ako žele da izbegnu taksu, a među njima pominje Hrom, Fajerfoks, Safari ili Operu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Epic

    8. jul 2012 | 15:31

    Pri pravljenu web sajtova , web dizajneri moraju skoro duplo da urade sav posao, da bi se sajt video i radio normalno ako je ucitan iz IE verzija 6,7,8 pa i 9 STOP IE!

  • Vlasta Veres

    8. jul 2012 | 11:50

    Hrom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA