≫ 

Pobedio sve influensere: Ovo je najpopularnji tvit 2019. godine

  • 1

Priča o jajetu koje je od stok fotografije postalo Instagram hit jedna je od onih koje su obeležile 2019. godinu, budući da je ono oborilo sve rekorde i pobedio sve influensere.

Jaje je, na kraju, oborilo i sve Twitter rekorde, navodi se u godišnjem izveštaju u kome se navodi da je "World Record Egg" jedan od najviše deljenih postova na toj platformi.

Na listi su još, po običaju, našle slatke životinje, među kojim dominiraju patke i mačke, zatim viralni mimovi, ali scene iz poslednje sezone serije "Igra prestola".

 

Serija "Čudnije stvari" (Stranger Things) našla se na drugom mestu kada su TV sadržaji u pitanju, a za njom slede "Simpsonovi" i "Kuća od papira" (La Casa de Papel). "Osvetnici: Kraj igre" (The Avengers: Endgame) vodi kada su filmske teme u pitanju, a prate ga "Priča o igračkama 4" (Toy Story 4), "Spajdermen: Daleko od kuće" (Joker i Spider-Man: Far From Home), dok su najpopularniji muzičari K-Pop bend BTS, Arijana Grande, Drejk, Rijana i Kardi B.

Jaje je odnelo pobedu i nad najpopularnijm političarima u okviru platforme, pa se našlo ispred Donalda Trampa, Baraka Obame, indijske premijerke Narendre Modi i mlade nade američke politike Aleksandre Okasio-Kortez.

Video: Ona se porodila pred mužem, detetom i hiljadama pratilaca

(Telegraf.rs/Engadget)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA