• 9

I Pornhub nas podstiče da ostanemo kod kuće: Premium usluga besplatna za sve u narednih 30 dana

Da biste pristupili PornHub Premium nalogu potrebno je da registrujete isti na zvaničnom sajtu servisa

  • 9

Prvo ne krenulo sa Italijom, a onda se proširilo na ceo svet. Ne, ovde ne mislim samo na korona virus, već na kompaniju PornHub koja je odlučila da čitavom svetu omogući besplatno korišćenje Premium naloga u narednih 30 dana, i to u cilju ostajanja kod kuće i ravnjanja epidemiološke krive.

Da biste pristupili PornHub Premium nalogu potrebno je da registrujete isti na zvaničnom sajtu servisa, pri čemu korisnici polaži časnu pionirsku da neće izlaziti iz domova i da će "uživati u satima HD sadržaja za odrasle".

Ukoliko se pitate po čemu se to Premium nalog razlikuje od običnog besplatnog servisa, u pitanju je razlika u kvalitetu sadržaja, tako da je sada moguće potpuno besplatno pristupiti sadržaju u 2K i 4K rezoluciji, a tu je i VR sadržaj koji u ovim trenutcima izolaciju svakako čini više podnošljivom, prenosi Netokracija.

Pored misije da spasi svet i natera ljude da ostanu u svojim domovima, PornHub se isto tako obavezao da donira i neophodnu medicinsku opremu zdravstvenim radnicima u Njujorku.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima