• 3

Klikom do salate: ePijaca Srbije počela sa radom

Građani pristupaju elektronskoj pijaci Srbije jednostavnim registrovanjem na internet adresi pijaca.minpolj.gov.rs

  • 3

Elektronska pijaca Srbije na kojoj građani mogu da kupe voće, povrće, meso, sireve, mleko, jaja, med i druge tradicionalne prehrambene proizvode i da im robu isporuče proizvođači ili kurirske službe, počela je da radi tačno u podne, saopštilo je Ministarstvo poljoprivrede.

Građani pristupaju elektronskoj pijaci Srbije jednostavnim registrovanjem na internet adresi pijaca.minpolj.gov.rs, a tamo ih očekuje više od 500 proizvođača koji su već ponudili svoju robu.

ePijaca će narednih dana uvesti nove mogućnosti korišćenja, a za dodatne informacije ili pomoć pri registraciji i korišćenju portala građani se mogu obratiti na brojeve telefona:

060 011 57 11, 064 81 88 777, 063 380 173, 060 500 7 100 i 065 33 88 017.

Video: Savremena zelena tržnica: Svečano otvorena Palilulska pijaca

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novak

    Kao prvo koliko je stanovništvo Srbije sposobno i da li je uopšte sposobno da napravi ovakvu poruđbinu. kao drugo ovde bi trebalo da epidemiolozi imaju svoje mišljenje oko ovakvog vida dostave hrane, da li je istekao rok koliko je osoba koja isporučuje zdrava i da li će higijeničar da kontrolišu dostavljača i dostavljenu hranu. Svedoci smo da dostava hrane u obdaništima dođe do neželjenih posledica a tek ovde. Zato vi koji poručuje te pobedite računa.

  • Darinka

    Blago vama koji živite u Srbiji, idemo se mijenjati... .vi u RS-U,a mi u Srbiju. Važi ???

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima